Wedstrijden en toernooien

Zomercompetitie
De jeugdleden van GC Spaarnwoude kunnen aan vele wedstrijden meedoen. Natuurlijk kun je meedoen aan de zomercompetitie. De jeugdleden zonder GVB spelen op de AB holes en jeugdleden met een baanpermissie, GVB en/of een handicap spelen op de ED holes. 

Matchplay
In de wintermaanden wordt er matchplay gespeeld.

Spelen met de volwassen leden van GC Spaarnwoude
Jeugdleden met GVB en/of een handicap kunnen ook aan de wedstrijden meedoen waar ook de volwassen golfers meedoen. Kijk regelmatig op e-golf4u. Daar staat bij elke wedstrijd of je mee kan doen. Als het kan moet je dat zeker doen!

NGF competitie
GC Spaarnwoude heeft drie jeugdteams voor de NGF competitie. De deelnemers worden geselecteerd door de jeco en de pro's:

 

Maar er zijn ook nog bijzondere toernooien als:

Ouder-Kindtoernooi
GVB of niet: het maakt allemaal niet uit. Neem één van je ouders mee, je grote broer of zus, je oom of je tante of wie je maar wilt. We spelen op de AB holes. Heeft degene die je meebrengt een handicap? Dat wordt dan verrekend zodat iedereen dezelfde kansen heeft. Dat is nu net het leuke van golf: iedereen kan winnen!

Jeugddag
Op deze dag mag je een vriend of vriendin meenemen. We doen allemaal golfspelletjes, spelen wedstrijdjes en eindigen met pannenkoeken eten.

Jeugd Open
Op dit toernooi spelen de jeugdspelers van GC Spaarnwoude en schrijven ook jeugdleden van andere golfclubs in. Er wordt in een aantal categorieen gespeeld.